Indlæg: Flot markering af de 175 år

Foto fra festen

 

Det festlige program bød på forskellige programpunkter. Borgmester Lasse Friamand Jensen (S) bød velkommen til deltagerne. Han fremhævede de forskellige håndværks betydning for byens udvikling. Det er disse færdigheder, der gennem tiden har skabt fremskridt, udvikling og produktion.

Efterfølgende underholdt Aalborg Haandværker-Sangforening forsamlingen med en række sange, inden selskabet gik til bords. Skuespiller Pernille Schrøder, der har optrådt i en lang række succes revyer løftede stemningen med anekdoter og sange fra de forestillinger, hun har medvirket i.

Senere på aftenen underholdt Limeriver Jazzband og skabte en fornøjelig stemning på dansegulvet. Deltagerne i festlighederne fik som afslutning på aftenen – en lille gave med hjem.

Det var jubilæumsskriftet for virket i SMVaalborg de seneste 25 år. Arrangementet var en flot markering af at Aalborg Haandværkerforening, der blev etableret i 1848 – året før at Danmarks Grundlov blev vedtaget – fortsat er en forening i drift og stadig udvikling – nu under navnet SMVaalborg.